• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 09 / Oct / 2022

Winter outfit inspiratie

Het wordt weer kouder en dat betekent dat de winter garderobe weer naar beneden mag worden gehaald. Ben je benieuwd wat de winter outfit trends van dit jaar zijn? Lees dan snel verder in onze blog bomvol met inspiratie voor jouw nieuwe winter outfit. In de winter hoeft je outfit echt niet alleen te bestaan uit een saaie oversized trui! De key voor een lekker warme winter outfit is laagjes, laagjes en nog eens laagjes! Hoe je dat doet? Wij leggen het je uit.

Winter outfit inspiratie
BLOGS

crewneck sweater

De crewneck sweater is een all time favourite! Maar ik hoor je denken wat is een crewneck sweater? De sweater herken je aan de ronde hals lijn, zonder capuchon. Deze sweaters zijn ideaal draagbaar met een bijpassende jogger of een mooie mom jeans. Ga je voor een dames sweater met een opdruk of een full color basic? De keuze is helemaal aan jou babe! De sweaters blijven elk jaar weer terug komen dus altijd handig om er eentje in je kast te hebben liggen. Wil je toch liever wel een capuchon? Kies dan voor een dames hoodie! Heerlijk warm in zowel de oversized stijl als een cropped variant. Combineer een sweater met een heerlijke comfy pants voor een heerlijke loungewear. Wil je de sweater net iets chiquer stijlen? combineer dan met een mooie trendy pantalon

Winter jurk dames

In de winter kun je ook prima leuk jurkjes dragen! Het belangrijkste is dat je kiest voor laagjes, op deze manier blijf je lekker warm en ook nog eens stylish win-win! Ga voor een jurk dat is gemaakt van een lekkere knit stof of een maxi dress. Een andere leuke optie is de trui jurk, perfect met een leuke lange laars of stoere winter boots eronder! Stijl je outfit af met een mooie dames winterjas in een lang puffermodel. Op deze manier blijven ook je benen lekker warm. Een alltime favourite is het zwarte dames jurkje, deze zal altijd on trend blijven en zien we natuurlijk ook in de winter vaak terug komen. 

Winter boots dames

Bij winter boots denken we al snel aan de anwb-snowboot variant ;) maar niks is minder waar girls! Er bestaan genoeg heerlijke alternatieven die ook nog eens lekker warm zijn. De veterboots zijn een echte klassieker die elk jaar weer terug komen! Dames boots zwart zijn altijd een goede optie zoals bijvoorbeeld de bikerboots met gespen of de platform boots! Ben je echt opzoek naar warme schoenen? Dan kun je het beste kiezen voor vachtlaarzen met een suedelook aan de buitenzijde en heerlijk bont van binnen. Een goede sneaker is ook zeker niet weg te denken in dit seizoen, combineer met een warme sok die je ook nog eens lang kan laten! Lang laten hoor ik je denken? De trend van dit moment zijn de langere sokken die boven je sneaker of vachtlaars uitsteekt! 

Dames bodywarmer 

De bekende bodywarmer is weer helemaal terug van weggeweest! Perfect te combineren met bijvoorbeeld een oversized sweater. De dames bodywarmer is perfect voor de winter als het winterzonnetje lekker doorkomt en je geen dikke parka wilt dragen. Bij de bodywarmer ook wel gilet genoemd is het belangrijk dat je laagjes aanbrengt in je outfit. Start met een mooie ruffle blouse en combineer deze met een gebreide sweater. Op deze manier heb je het heerlijk warm en toch een girly touch door de ruffle blouse, gooi je bodywarmer erover en een paar stoere winter boots en je bent helemaal ready to go! 


Dames pantalon

Pantalons zijn niet meer te missen voor een perfecte classy look! Van zowel de wide leg pantalons als de aangesloten varianten zijn perfect als je een mooie chique touch aan je outfit wilt geven. Dames pantalons kunnen gecombineerd worden met een mooie knit of juist met een klassieke witte dames blouse. Niet alleen de zwarte variant is een goede keus, kijk ook zeker eens richting de camel kleuren. Deze winter zul je steeds meer lichte nude tonen voorbij zien komen. Een trenchcoat is perfect voor op je pantalon, ga voor een mooie stoffen variant voor verschillende structuren in je look.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Apr / 2024

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 09 / Oct / 2022

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »