• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 30 / Dec / 2023

6 x party outfit trends

De jacht naar de perfecte partyoutfit blijft voor veel meiden een struggle! Maar.. Esuals is hier om je te helpen en geven je een flinke dosis inspiratie zodat jij heerlijk kan shinen op die speciale gelegenheid. Van pailletten tot aan de mooiste satin looks de keuze is mega en ook nog eens is alles heerlijk mixen en te matchen! Lees snel verder en scoor jou nieuwe party favorites!

6 x party outfit trends
BLOGS

Leuke party outfits zijn niet altijd makkelijk te vinden, daarom is team ES voor je gaan shoppen en hebben wij de allerleukste party items bij elkaar gesprokkeld. Van glitter jurkjes tot aan stoere kleding alle stijlen hebben wij bij elkaar gebracht voor de perfecte uitgaansoutfit. Op de vraag waar koop je uitgaanskleding? Geven wij je antwoord namelijk hier bij Esuals.nl! Maar niet alleen voor uitgaanskleding kun je terecht bij Esuals, ook voor kerstjurkjes dames ben je bij ons aan het juiste adres! Alles voor een speciale outfit.

Trendy korset top

Een item dat way back gaat in de modegeschiedenis en nu helemaal terug van weggeweest is: de korset top. Iedereen die de serie Euphoria heeft gezien is helemaal geïnfluenced met deze nieuwe trend. Korsetten geven een super vrouwelijke touch aan je outfit en kan op mega veel manieren worden gecombineerd. Bustier tops zijn er in mega veel verschillende soorten zoals, kanten corset top of een wit korset voor een zomerse look. Combineer de corset top net bijvoorbeeld een stoere mom jeans om je look iets meer casual te maken, houd je van over the top? Stijl hem dan met een pailletten rok en steel de show! Vind je het korset model toch niet helemaal jou ding? Ga dan voor een normale dames glitter top en steel de show. 

Oversized blazer 

We horen je denken ‘Een oversized blazer als party outfit?’ Let us explain ;) Dames blazers zijn items die je het hele jaar door kan dragen, maar ook perfect in te zetten voor een party look, denk bijvoorbeeld aan een satijnen blazer met bijpassende pantalon. Een glitter crop top is perfect om eronder te dragen voor die perfecte party touch. Een oversized blazer is ook sexy in te zetten door hem als top te dragen, hierdoor krijg je een mega fancy look. Een van onze favoriete looks is om de blazer te stylen als jurkje, gecombineerd met een riem en een mooie lange laars met hak steel jij de show!

Top met strass

Alle glitter en bling-bling lovers opgelet, strass tops zijn weer helemaal hot dit seizoen! Perfect voor een feestje of een festival, helemaal back to the 90’s. Combineer met een mooie trendy skort of juist met een chique pantalon voor een sophisticated look. Heb je binnenkort een festival dan is een top met steentjes hiervoor perfect, draag hem met bijvoorbeeld een destroyed denim short en een paar cowboy boots om er een echte festival look van te maken. 

Hakken met touwtjes

De strap up heels zijn ook helemaal hot, perfect voor de hete zomeravondjes! Super chic te dragen en perfect om wat meer been te laten zien, waardoor ze optisch ook langer lijken WIN-WIN! Draag ze met een mooi aangesloten jurkje en combineer met een kleine tas in dezelfde kleur en je bent helemaal on fleek!
Lace up heels heb je zowel met een mooie dunne hak, maar bijvoorbeeld ook in een zomerse variant in de vorm van een sandaaltje. Wat we ook terug zien als trend is om de strap heels te knopen rond je straight leg jeans voor een stoer en speels effect. High heels zijn een echte eyecatcher voor je partylook! Een klassieker is toch wel echt de zwarte pump, met deze hak kun je nooit missen en kan letterlijk met elke look worden gecombineerd. 

 

@esualsnl 4X PARTY OUTFITS

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • Streetwear outfits
    01 / Jan / 2024

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    Streetwear outfits

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

  • 5x jumpsuit trends voor dit jaar
    13 / Apr / 2023

    Manouk - 30 / Dec / 2023

    5x jumpsuit trends voor dit jaar

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »