• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 01 / Dec / 2023

5 x Loungewear trends

Het is alweer een tijdje kouder in ons land en als wij denken aan kou denken wij aan comfy kleren die je heerlijk warm houden. Comfywear of loungewear hoeft ook zeker niet oncharmant te zijn! Wij laten je zien welke trends er op het gebied van loungewear hot en happening zijn en hoe je deze nu perfect kunt combineren zodat je een comfortabele, maar toch chique look krijgt.

5 x Loungewear trends
BLOGS

Lange truien 

Truien zijn natuurlijk het nummer 1 item waar je aan denkt bij casual loungewear. Heerlijk warm en ook nog eens super leuk te combineren om er verschillende stijlen mee te creëren. Als je gaat voor een mooie gebreide trui, combineer deze dan met een mooie flared broek voor een comfy maar toch nette look. Een klassieker is natuurlijk de zwarte dames trui, blijft altijd on trend en mega makkelijk te stylen. Combineer met een mooie zwarte jogger en een mooi leatherlook gilet en je bent good to go. 

Huispakken 

Dames huispakken zijn natuurlijk het comfy item waar je aan denkt bij een heerlijk dagje op de bank. Steeds vaker zien we dat huispakken steeds vaker worden gedragen in het dagelijks leven. Combineer je favoriete huispak met een mooi leatherlook gilet en een stoere bikerboot en je bent good to go. Huispakken ook wel joggingpakken genoemd zijn tegenwoordig niet alleen meer voor thuis draagbaar girls! Alle grote influencers laten zien dat je prima met een heerlijke comfy set de deur uit kunt, hoe heerlijk is dat! Je favoriete huispak is super te combineren met een oversized pufferjack en een beanie en je hebt direct een mega stoere look!

Leggings

Bij leggings denken mensen vaak terug aan de tijd van de drie kwart legging die werd gedragen onder een rokje, maar leggings zijn weer helemaal hot en trendy. Je hebt ze in mega veel verschillende stijlen van laklook tot leatherlook, de keuze is reuze! Wij combineren onze leggings vaak met een mooie oversized knit voor een stoere look. Vind je een legging nou iets to much? Dan hebben wij dé perfecte oplossing voor jou! Onze Hanna panty heeft een super mooie mesh stof waardoor dit exact lijkt als een panty, maar niets is minder waar. De panty heeft een heerlijk warme fleece binnenvoering, perfect voor het koudere weer zodat je die prachtige rokjes en skorts lekker door kunt dragen. 

Comfy set

We love comfy setjes! Bij een comfy set hebben we het over een two piece die perfect bij elkaar past en ook nog eens mega fashionable is. De comfy setjes zie je in verschillende stijlen terugkomen in de modewereld. Je kunt kiezen voor een sweater met bijpassende jogger of een rib top met een rib broekje. Een van onze favoriete opties is het velours comfy setje, een heerlijke velvet stof en ook nog eens lekker warm. Wil je nou niet een set maar 1 comfy piece? Kies dan voor een oversized knitted dress super leuk te combineren met een lange teddy coat en stoere boots

Bodysuit

Een bodysuit hoeft zeker niet oncomfortabel te zijn! Een van onze favorieten is de knitted bodysuit, super comfy en ook nog eens heerlijk warm. Combineer bijvoorbeeld een halter bodysuit met een oversized jogger voor de echte yeezy-style! Je hebt bodysuits in verschillende stijlen zoals, een bodysuit van mesh stof of juist een bodysuit met ruffle details, je kan alle kanten op! Ga voor een bodysuit met een mooie halternek voor een sportieve look gecombineerd met een mooie oversized blazer! Wil je een body die zowel comfy als chique gedragen kan worden? Kies dan voor een one shoulder body, deze is perfect als je beide looks wilt rocken!

Het allerbelangrijkste bij loungewear? Draag waar jij je goed in voelt! Of je nu gaat voor een sportieve look of iets meer laid-back, zorg ervoor dat je loungewear set jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Dus, lieve lezeressen, hoe gaan jullie loungewear rocken? Gaan jullie voor comfy en casual, of toch een beetje meer edgy? Laat het me weten in de comments!

En vergeet niet, loungewear is niet alleen een trend, het is een lifestyle. Dus trek je favoriete set aan, voel je geweldig, en rock die look!

 

@esualsnl WE’RE LIVE!!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Apr / 2024

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 01 / Dec / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »