• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 10 / Jan / 2024

Trendy sieraden voor dit seizoen

Sieraden zijn een echte musthave in iedere vrouw haar collectie! Elke vrouw heeft wel een mooi sieradendoosje met de leukste dames sieraden erin. Ben je nou opzoek naar de leukste stainless steel sieraden, maar weet je niet wat er momenteel on trend is en welke je moet kiezen tussen alle opties? Lees dan snel onze blog bomvol de leukste sieraden inspiratie. Of je nu meer bent van de gouden sieraden of juist zilveren sieraden er is altijd een optie die bij je past.

Trendy sieraden voor dit seizoen
BLOGS

Stainless steel sieraden

Sieraden kun je wat ons betreft nooit genoeg in huis hebben. Waar wij van houden zijn natuurlijk sieraden die niet verkleuren als je een keer je handen wast of lekker gaat zwemmen. Daarom zijn alle sieraden in onze collectie gemaakt van stainless steel waardoor ze niet verkleuren en dus super duurzaam zijn en dus ook langer kunt door dragen. Stainless steel sieraden zijn er in verschillende soorten, zoals gouden sieraden en zilveren sieraden. Ga je voor een mooie grote oorbel of een mooie ketting met initiaal? 

Statement oorbellen

Een echte trend van dit moment zijn de statement oorbellen, perfect voor een avondje uit of een etentje met vriendinnen. Statement oorbellen maken je look helemaal af en zijn perfect voor die finishing touch. Gouden oorbellen zijn toch wel onze favoriet, bijvoorbeeld diamanten oorbellen of creool oorbellen. Grote oorbellen zijn de perfecte chique touch voor jou party look. Gouden oorbelletjes zijn super leuk met elkaar te combineren, zoals verschillende knopjes of ringetjes. De earparty is helemaal on fleek met de sieraden van Esuals.

Ketting dames

Nadat je je favoriete earparty hebt bij elkaar gesprokkeld kunnen we beginnen aan de perfecte necklaces. Gouden kettingen heb je in veel verschillende soorten, bijvoorbeeld langere kettingen en korte zoals een choker necklace. Ben jij meer van de zilveren varianten kies dan voor een mooie zilveren ketting perfect voor als je meer een koele ondertoon hebt in je huidskleur. Het leuke aan onze nieuwste collectie is dat wij ook verschillende initiaal hangers verkopen om te combineren met een van onze basis kettingen. Kettingen met letter zijn het perfecte cadeau om te geven en te ontvangen. Dus als je nog opzoek bent voor een leuk cadeau voor je vriendin is dit de perfecte oplossing. Combineer de kettingen met een van onze glitter jurkjes voor een chique look. 

Armband dames

De leukste armbanden vind je eenvoudig in onze uitgebreide armbanden collectie. Armbandjes heeft iedere vrouw nodig in haar collectie, perfect te combineren met een mooi horloge. Super leuk om meerdere armbanden bij elkaar te dragen voor een speelseffect. Een van onze bestsellers zijn de gouden dames armbandjes, vooral de diamanten armbandjes zijn populair! Combineer jouw armcandy met een mooie witte oversized blouse en overknee boots voor een chique look. 

Teardrop oorbellen

OMG! Dé trend onder de influencers zijn de teardrop oorbellen. De oorbellen hebben een mooie druppel vorm waardoor deze perfect om je oor heen vallen voor een mega chique look! Combineer met iedere outfit om je lookje helemaal af te maken. Ze zijn er zowel in een grote als kleine variant, perfect voor als je zelf wilt kiezen om ze te laten opvallen of niet. Wij combineren ze vaak met een van onze mooie seamless bodysuits voor een echte clean girl look, maar wat ook zeker een optie is om ze te combineren met een mooie little black dress. Ga je voor een mooie chique look of toch een casual? 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • Streetwear outfits
    01 / Jan / 2024

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    Streetwear outfits

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    Kerstoutfits voor dit jaar!

  • 5x jumpsuit trends voor dit jaar
    13 / Apr / 2023

    Manouk - 10 / Jan / 2024

    5x jumpsuit trends voor dit jaar

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »