• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 05 / Feb / 2023

Festival outfits trends

Summer is cancelled? Dacht het niet girls! Festivals of niet, er zijn genoeg gezellige events om in je mooiste festival outfits te shinen. Daarnaast hebben we geen excuus nodig om even lekker uit te pakken toch? No such thing as overdressed babes! Iedere dag is een feestje met onze festival trends en zoals je van ons gewend bent vullen we onze collectie aan met fashionable en leuke zomerkleding voor iedere gelegenheid.

Festival outfits trends
BLOGS

Festival outfits trends 

Team Esuals heeft hard gewerkt aan een nieuwe drop met de leukste jurkjes, jumpsuits & playsuits, sandalen & slippers, bikerboots, shorts, earcuffs en ga zo nog maar eventjes door! Are you ready? Of het nou voor een feestje, dagje strand of happy hour op het terras is: we zetten de leukste festival outfit trendjes voor je op een rij!

Jumpsuits & playsuits: in no time helemaal on fleek!

Een festival trend die écht niet aan je voorbij mag gaan zijn de populaire jumpsuits & playsuits. Een playsuit is de korte variant van een jumpsuit of broekpak. Het heerlijke aan deze one-piece outfits is dat je niet moeilijk hoeft te doen of items wel bij elkaar passen, ze bestaan namelijk uit één kledingstuk. Weet je even niet wat je aan moet trekken? Trek een playsuit of jumpsuit aan en je ziet er meteen stijlvol en gedressed uit. Ideaal voor een dagje strand ook, want minder outfit stress = meer zonuren baby! ;)

 

Nog een groot voordeel is dat echt alle soorten schoenen erbij matchen. Voor een schooldagje draag je er een comfy sneaker onder en op een lazy day trek je er lekker slippers of sandalen bij aan. Wil je meer gedressed voor de dag komen voor een girls night out bijvoorbeeld? Een playsuit of jumpsuit staat ook helemaal leuk met bikerboots of cowboylaarsjes. Fancy ladies kunnen deze look ook classy combineren met een sandaal met hak of een paar zomerse sleehakken/wedges. Style je playsuit
of jumpsuit af met leuke sunnies, een tasje of hoed en je bent klaar om de show te stelen darling!

Musthave zomerjurkjes

Nog zo’n fashion hack: jurkjes waarmee je er binnen een paar minuten effortless fashionable uitziet. Het is niet voor niets dat we weer een heleboel leuke zomerjurkjes hebben en ze vliegen de deur uit!
Ga je voor een basic wit jurkje of zwart jurkje en let the accessories do the talking of… ga je all out? Als je echt even de bloemetjes buiten wil zetten zijn jurkjes met print onmisbaar in jouw garderobe. Keep it cool op zelfs de heetste zomerdagen met een mooie zwierige maxidress of kleurrijke boho jurk. Om de look helemaal af te maken en dat knappe koppie van je te beschermen combineer je een boho jurk met een van onze te gekke zomer hoeden. Vrolijke printjes met een strohoed zijn wat ons betreft hét recept voor een perfect summer day! En bad-ass babes met een wat stoerdere smaak, no worries, aan jullie hebben we ook gedacht. De t-shirt jurk is écht iets voor jou. Rol de rode loper maar uit, here comes a true rockstar baby!

 

Keep it short: croptops en shorts

Voor de fashion babes die lekker zelf willen mixen en matchen hebben we de leukste croptops en shorts gescoord! Ideaal om een feestje te bouwen en om lekker mee te flaneren op het strand of bij het zwembad. In een witte croptop kun je meteen je tan showen… en als je even twijfelt what to wear: always go for black! Een zwart spijkerbroekje met mooie strakke asymmetrische body en een classy zwart hoedje om het af te maken. What more does a girl need? Ofja… Als je de nieuwe collectie ziet heb je misschien wel opeens heel veel ‘’nodig’’… Betreden op eigen risico dus! ;)

 

Cover up: kimono’s, vesten en cardigans.

Om je strand of festival lookje helemaal af te maken, mag een mooi wikkelvest of cardigan niet ontbreken. In de collectie vind je nu de mooiste kimono’s en cardigans in leuke printjes en kleuren om met je outfit de sterren van de hemel te dansen of om alle shine te pakken op je strandbedje. En als het in de avond een beetje afkoelt... we’ve got you covered babe: een mooi gebreid vest mee en jij kan door tot in de late uurtjes! Een zwart vest of beige vest kun je met eigenlijk met iedere outfit goed combineren, maar we hebben ook veel lieve kleurtjes zoals lila, roze, groen en geel voor de colourful chicks!

 

World at your feet! Bikerboots, sandalen en slippers

De wereld ligt aan jouw voeten met de mooiste bikerboots, sandalen en slippers. Voor de beachie days vind je bij Esuals de leukste slippers en sandalen om het zand mee te trotseren en meteen je pedicure te showen. Wil je een hakje dat lekker loopt? Ga dan voor een sleehak onder je strand outfit! Diamonds aren’t a girls best friend... biker boots are! Of je nou een t-shirt dress rockt met zwarte biker boots, of een lief jurkje met beige laarzen eronder, met deze toffe stoere laarzen zie je er altijd supersexy uit en dat ook nog eens zonder pijn in je voeten! Dancing queens, eat your heart out!

Biker jacket

Het biker jack is helemaal perfect voor als het net iets kouder is en je er toch fleeky uit wilt zien. We hebben ze in verschillende soorten en modellen. Van een oversized bikerjacket tot een leatherlook bikerjacket met franjes de keuze is all yours babe! Combineer met een stoer t-shirt met print en een bikershort voor de perfecte festival look! Een leatherlook jacket is perfect als tussenjasje tussen het voorjaar en zomerseizoen.

 

@jeaniquemettrop

Deze geweldige items gescoord bij @ESUALSNL

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Apr / 2024

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »