• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 04 / Feb / 2023

5 x Bruiloft outfit trends

Het allermooiste seizoen van het jaar is weer aangebroken girls! Wedding season is finally here en wij zijn verliefd. Wat er natuurlijk ook bij komt kijken en misschien als gast nog wel het belangrijkste is, is natuurlijk de outfit. Wat moet je dragen op een bruiloft? Op die vraag gaan wij antwoord geven. We gaan de verschillende mogelijkheden laten zien zodat jij kan stralen op een van de meest bijzondere dagen van jou naasten. Bruiloft outfit vrouw vind je bij Esuals met snelle levering en lage verzendkosten, dat betekent time to shine girl!

5 x Bruiloft outfit trends
BLOGS

Pastel jurk bruiloft

Heb jij een prachtige summer wedding voor de boeg? Dan kun je natuurlijk naar alle opties kijken die wat luchtiger zijn en zachter qua kleur. Veel voorkomende kleuren voor bruiloften in de zomer zijn natuurlijk de pastelkleurtjes. Altijd goed voor een zonnige dag voor zowel buiten als binnen. Oudroze of lichtblauw zijn 2 echte klassiekers, maar ook lila en lichtgroen zijn helemaal hot dit jaar en niet weg te denken in de wedding scene. Ga jij voor een jurk zoals, bijvoorbeeld midi dress of juist voor een mooie satin maxi dress? Beide opties zijn perfect voor een zomerse bruiloft. Ben je geen fan van jurkjes en is jou stijl vaak iets stoerder? Ga dan voor een mooie bruiloft jumpsuit in een lichte kleur, geen wit natuurlijk ;) Shop de leukste en meest trendy bruiloftjurkjes eenvoudig online. 

Avondjurk bruiloft

Ben je als avondgast uitgenodigd, ook dan wil je er natuurlijk perfect uitzien. Een avondjurk heb je ook in verschillende stijlen, zowel lang als kort. Ga je voor een klassieke avondjurk lang of een midi feestjurk? Beide stijlen zijn perfect als avondgast. Partyjurkjes is toch wel Esuals haar specialiteit. We hebben veel verschillende soorten en stijlen perfect voor elke feestelijke gelegenheid. Kies je voor een ambika jurkje of een mouwloze jurk? De keuze is all yours babe! Ook zijn broekpakken en jumpsuits erg geschikt voor een bruiloft, ga voor een rustig model in een opvallende kleur of kies voor een uitgesproken model in een lichte kleur. Je shopt onze gehele wedding collection eenvoudig op onze wedding season pagina. 

Tenue de ville dames

Een tenue de ville betekent voor vrouwen een geklede jurk tot kniehoogte. Perfect voor een formele bruiloft. Kies voor een aangesloten model of juist een mooie losse blousejurk met verschillende details en lichte print zoals, bijvoorbeeld ruffles en bloemen. Onder een tenue de ville kan tegenwoordig veel meer dan je denkt, zolang het een chique uitstraling heeft. Perfect voor als je bijvoorbeeld een jurk bruiloft getuige zoekt, zodat jij jou dierbare kan vereeuwigen in een chique outfit. Een mooie jurk met bijvoorbeeld een side split voor een kleine sexy touch.

Strapless jurk

Een klassieker top het gebied van vrouwelijk naar toch formeel, een strapless jurk is perfect voor een bruiloft, goed te combineren met bijvoorbeeld een blazer voor als het wat kouder is in het seizoen. Ga je voor een strak aangesloten model of een model met bijvoorbeeld een aangesloten bovenstuk en een wijd uitlopend onderstuk. Of ga je voor jurk travelstof bijvoorbeeld perfect voor als je zwanger bent. Jurk bruiloft is een ware zoektocht maar het belangrijkste is dat je vooral dichtbij je eigen stijl moet blijven. 

Jurk a lijn

Perfect voor als je houdt van een wijder model. Kies voor een mooie opdruk of met een mooi strik detail in de hals. Combineer met een mooie hak voor een chique effect. Wil je toch wat taille terug brengen in de jurk kies dan voor een mooie riem om de outfit helemaal af te stylen. Ga nooit voor een zwart of wit kleding item, dit is een van de bruiloft no-go’s! Trendy kleuren op dit moment zijn mint-groen, zalmroze en lichtblauw. Verschillende a-lijn modellen hebben een leuke stoffen details zoals pompoms of een dots print. Perfect om helemaal te shinen op een van de mooiste dagen in het leven van de bruidegom en bruid. Ben jij er al uit voor welk lookje je gaat? Hopelijk hebben we je wat fashion inspiratie kunnen geven en ben jij klaar voor de grote dag! 

Ben jij opzoek naar de leukste bruiloft outfits 2023? Kijk dan snel bij onze wedding season daar vind je de allermooiste items, waaronder de leukste sieraden & schoenen! Mocht je een binnenkort een speciale gelegenheid hebben, wensen wij jou in ieder geval veel plezier op deze bijzonder dag!

Wedding guest dress

Een wedding guest dress blijft altijd een lastige keuze! Gelukkig zijn wij bij Esuals er, om je te helpen om er op je allermooiste uit te zien. Ga voor een mooie strapless jumpsuit of juist voor de klassieke satin slip dress. Bruiloft jurkjes zijn er in zowel zomerse als winterse varianten met bijvoorbeeld lange en korte mouw of combineer er een mooie kleurrijke blazer bij. Jurkjes voor bruiloft zijn er vaak in verschillende stijlen zodat je echt een bruiloftjurkje hebt wat bij je past. Ben je een girly type? Ga dan voor een mooie cocktail jurk met bloemenprint. Is je stijl in het dagelijks leven toch iets stoerder? Ga dan voor bijvoorbeeld een jumpsuit bruiloft gast, perfect voor een wat stoerdere touch maar toch heel stijlvol. 

Een populaire optie is de midi-jurk. Dit is een geweldige keuze als je op zoek bent naar iets dat er klassiek en elegant uitziet. Het valt net onder de knie en is perfect voor een semi-formele bruiloft. Als je echt wilt uitpakken, kun je gaan voor een galajurk. Dit is een prachtige keuze als je naar een zeer formele bruiloft gaat, zoals een black-tie-affaire. Het is een lang, stijlvol en vaak zeer gedetailleerd jurkje dat je er absoluut adembenemend uit laat zien.Ben je nou opzoek naar een jurkje voor een zomerse bruiloft? Dan is er de bloemenjurk. Dit is een mooie optie voor een lente- of zomerbruiloft en ziet er vrolijk en luchtig uit. Er zijn zoveel verschillende stijlen bloemenjurkjes om uit te kiezen, van maxi jurken tot skaterjurken, dus er is voor elk wat wils. Bruiloftjurken zijn perfect om te combineren ook voor een dagelijkse look, voor bijvoorbeeld als je een avondje uit gaat. 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • Streetwear outfits
    01 / Jan / 2024

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    Streetwear outfits

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

  • 5x jumpsuit trends voor dit jaar
    13 / Apr / 2023

    Manouk - 04 / Feb / 2023

    5x jumpsuit trends voor dit jaar

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »