• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 15 / Feb / 2024

Trendy bikini’s en badpakken

De lente is eindelijk hier en dat betekent dat we al lekker richting de zomer van 2024 gaan. Als ik denk aan de zomer dan denk ik aan heerlijk warm weer en lekker buiten vertoeven. De perfecte manier om lekker te zonnen is natuurlijk in een mooie bikini of badpak. Wij hebben een heerlijke selectie gemaakt met verschillende stijlen voor ieder wat wils. Lees verder als jij benieuwd bent naar dé trends van 2024 op het gebied van swimwear. 


Trendy bikini’s en badpakken
BLOGS

Triangel bikini

We beginnen met de basis bikini de all-time favoriet de triangel bikini. Dit blijft een klassieker in de badkleding dames categorie. De triangel bikini kun je helemaal naar je eigen maat stellen, aangezien je de meeste triangel bikini’s zelf kunt knopen in de nek en op de rug. Hierdoor heb je altijd een goede fit! Je hebt ze in mega veel verschillende kleuren en prints zoals, de bloemenprint bikini of de glitter bikini er is keuze genoeg. We hebben ze ook in de collectie met een prachtige smock stof, helemaal perfect om het net wat specialer te maken. 

Bikini bandeau

De perfecte bikini om in te zonnen is toch zeker wel de bikini bandeau. Met deze bikini heb je geen last van vervelende tan-lines en kun je heerlijk een dagje aan het strand liggen. De bandeau bikini zegt het eigenlijk al, het is als het ware een band om je borst en ze zijn vaak strapless dus zonder bandjes. Wij hebben ze in de collectie met een mooi streeppatroon en een lurex stofje wat hem extra chic maakt, ook hebben wij een high waist bikini broekje erbij!

Helemaal top als je van wat meer bedekt houd, als je toch liever kiest voor een sexy variant hebben wij ook nog de string bikini in onze collectie. Deze bikini is zowel als string te dragen maar ook als normale hipster, dus voor ieder wat wils. Trek er een mooie oversized blouse over en je bent klaar om te gaan! 

 

Bikini push up

Wil je de boobies iets meer lift geven? Kies dan voor de bikini push up, de perfecte variant om ze net even mooier uit te laten komen als normaal. Bikinis kopen doe je bij Esuals, met ons mega grote aanbod vind je er altijd eentje die bij je past. Voor alle liefhebbers hebben we natuurlijk ook de mooiste badpakken in de collectie, van mooie glitter badpakken tot sexy cut-out badpakken je vind ze in ons uitgebreide assortiment. Badpakken zijn perfect voor veel verschillende lichamen, en tegenwoordig zijn ze helemaal niet meer zoals we ze kennen van vroeger. We hebben ze in een mooie one-shoulder variant met koordjes aan beide kanten waardoor je zelf de schnitt kan bepalen. De cut out variant is ook prachtig om zelf te bepalen hoe je hem strikt waardoor je een speels effect kan creëren. 

 

String bikini

Voor welk model je ook gaat met de bikini’s en badpakken van Esuals ben je helemaal on trend in 2023! Heerlijk kleurrijk en toffe prints dat is de insteek van de mode van dit jaar. En wat ook mega handig is, is dat je bij veel van onze bikini’s een cover up erbij krijgt in dezelfde kleur en print. Super handig voor bijvoorbeeld op het strand of bij het zwembad om toch even snel iets eroverheen aan te trekken. Voor alle meiden die kleur nog iets te spannend vinden kun je natuurlijk gaan voor de klassieke bikini zwart, hiermee ben je altijd in de mode en staat ook nog eens bij iedereen prachtig!  Combineer je bikini of badpak met een mooie denim short en Esuals sunnie en je bent helemaal beach ready! 

Dames badpak

Wat wij ook leuk vinden om te doen, is een badpak te dragen als body! Op deze manier draag je je badkleding veel langer door en ben je ook nog eens helemaal stylish. En deze techniek kan je ook toepassen met je bikini topjes, draag deze boven een high waist flared pants en je bent helemaal ready voor je aankomende festivals! Bikini kopen doe je bij Esuals met onze snelle levering en lage verzendkosten op deze manier je snel en voordelig helemaal on trend dit jaar! Ben je meer van de toffe prints? Kies dan voor de panterprint bikini of de zebraprint bikini blijft altijd in de mode en door het printje net even specialer als die basic witte bikini. Ga je dit jaar op vakantie naar Ibiza? Dan moet je toch echt gaan voor de Bikinis boho deze zijn helemaal Ibiza-proof en zullen je helemaal in laten blenden met de locals. 

High waisted bikini

Ben je in het dagelijks leven helemaal fan van de high waisted jeans? Dan is de high waisted bikini helemaal in jou straatje! Deze bikini heeft een hoger broekje die mooi valt in de taille, super mooi te stijlen met bijvoorbeeld een mooie crossed bikini top! Trendy bikini's 2023 vind je in onze uitgebreide swimwear collectie met de allerleukste items voor dit seizoen. 

 

Ben jij nou opzoek naar een bikini of badpak voor een leuke prijs? Kijk dan eens in onze sale en wie weet vind jij jouw nieuwe favoriete item voor een betaalbare prijs. 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Apr / 2024

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 15 / Feb / 2024

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »