• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 01 / Mar / 2024

Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

De zonnebril is het item om elke outfit een extra touch te geven! Of het nou zomer is of winter, de zonnebril komt altijd van pas en is een echte musthave in je persoonlijke collectie. We hebben veel verschillende modellen voorbij zien komen door de jaren heen. Waaronder ook veel modellen die elk jaar weer terug keren. Ben jij nou benieuwd wat de zonnebrillen trends van dit jaar zijn? Lees dan snel verder om jou perfecte model te vinden.

Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
BLOGS

Zonnebrillen dames

Dames zonnebrillen kun je nooit genoeg hebben! Ze maken je outfit helemaal af en geven net die finishing touch om je te laten stralen. We denken vaak dat we zonnebrillen alleen in de zomer kunnen dragen, maar niets is minder waar. In de winter kan er natuurlijk ook een heerlijk zonnetje staan. Ben je opzoek naar dé zonnebrillen trends van dit moment? Dan ben je bij Esuals aan het juiste adres. De leukste trendy zonnebrillen in verschillende stijlen voor iedere gelegenheid! Ben je opzoek naar een festival zonnebril of juist een klassiek montuurtje? Je vind ze in onze uitgebreide collectie dames zonnebrillen. 

cat eye zonnebril

De cat eye zonnebril is een all-time favorite die we letterlijk elk jaar weer een comeback zien maken. Een perfect model voor een chique look of om een stoere outfit chic te maken. Perfect te combineren met bijvoorbeeld dresses maxi of een low-bun met een mooie oversized shirt en een biker short voor een perfect summer outfit. Ze zijn er in verschillende kleuren, zoals klassiek zwart of luipaardpatroon. Het cat eye model maakt je gezicht optisch wat breder, perfect voor de meiden met een smal of ovaal gezicht. Perfect voor als je een classy look wilt creëren. Helemaal hot in de jaren 50’ maar de cat-eye is weer helemaal terug. Een goede optie voor als je opzoek bent naar een vrouwelijke look, in zowel een felle kleur als een basis kleur.

 

ombre zonnebril

Helemaal trendy dit seizoen is de zonnebril met ombre glazen. Vorig jaar maakte deze al een comeback maar ook dit jaar is hij weer van de partij. In verschillende modellen zien we ze voorbij komen, van oversized tot een rond montuur. Ook de glazen zijn er in verschillende kleuren van basic bruin tot aan paars met roze, de keuze is mega! Het leuke aan de brillen is  dat je lekker kan opvallen door de verschillende kleuren en modellen. Combineer de ombre sunnie met een heerlijk kleurrijk outfitje bijvoorbeeld een mooie zomer jurk. De glazen heb je bijvoorbeeld ook in een doorschijnende look, deze stijl zien we nu mega veel voorbij komen. Kies je voor een klein recht montuur of juist een pilotenbril. 

ronde brillen

Een trend die we al jaren tegen komen en altijd hot blijft door de kleine veranderingen in het montuur. De classic ronde brillen zijn een klassieker in zonnebrillen land. Je kan ze vooral kennen van bijvoorbeeld de gabbers van vroeger, die ze droegen in allerlei leuke kleuren. Tegenwoordig worden er kleine details toegevoegd om er net wat meer schwung aan te geven. Door bijvoorbeeld een dikker montuur met gouden details of juist gekleurde glazen zonder montuur! Door de verschillen dus ook in te zetten bij verschillende outfits, zoals een stoere broek met split of juist leuke rokjes voor een speels effect. Een ronde bril wordt ook vaak een hipstermontuurtje genoemd, maar niets is minder waar deze is juist heel klassiek en bekend door een heel bekend modehuis in de jaren 80'.

zonnebril spiegelglazen

Yes, de spiegelglazen zijn weer helemaal back in business! Perfect als je even snel wilt checken of je make-up nog goed zit ;) De spiegelglazen geven je outfit een echt stoere touch en wat ook nog is mega handig is dat je, je ogen helemaal los kunt laten want ja, niemand die het ziet! Ze beschermen ook nog is perfect tegen de zon, helemaal top als je bijvoorbeeld op het strand aan het chillen bent in je favoriete trendy bikini. De zonnebril combineer je met een stoer dames t-shirt en een korte spijkerbroek. Een zonnebril met spiegelglazen is ook perfect voor het festival seizoen! 

pilotenbril

Een klassieker die je overal kunt vinden! Van je vader tot je oma, de pilotenbril is en blijft altijd on trend. Te combineren met werkelijk elke outfit, waardoor het een echte musthave is in je persoonlijke collectie. Een pilotenbril is ook een bril die bijna elke gezichtsvorm mooi staat waardoor het altijd handig is om hem bij te hebben mocht je bestie haar sunnie zijn vergeten! Vind je de standaard pilotenbril te basic? Ga dan voor het oversized model, deze is perfect om net die boss babe look aan je outfit te geven. The aviator wordt de pilotenbril ook wel genoemd, is top te combineren met een oversized blouse voor een lounge office look.

festival brillen

Ja meiden, we toppen deze blog af met de trend die ofcourse, altijd hot is zolang er festivals zijn! Festival brillen zijn er om je festival outfit helemaal af te maken en het belangrijkste is hoe gekker hoe beter! Het leukste is dat er altijd wel een bril is die matcht bij je outfit. Ga je voor een stoere look? Kies dan een dik montuur met dunne glazen voor de perfecte look. Wil je meer voor kleur gaan en tegelijkertijd girly? Ga dan voor de montuurloze ombre zonnebril, super makkelijk doorheen te kijken en iedereen die je mooie ogen kan zien (win-win)! We zeggen doei tegen de klassieke wayfarer zonnebril en gaan dit jaar voor lekker opvallend, want iedereen mag zien en gezien worden!

Zonnebrillen trends 2024

Dit jaar gaan we veel verschillende soorten stijlen zien! Er is dus geen goed of fout, of je nu gaat voor een klassiek rond montuur of een oversized pilotenbril je zit altijd goed. Draag je veel zonnebrillen op festivals? Dan is keuze reuze, hoe gekker en trendy'er hoe beter girls. 

Randloze zonnebril

Een nieuwe trend van dit jaar zijn de frameless zonnebrillen. Om deze zonnebril zit geen rand ook wel montuur genoemd. Super gaaf als je bijvoorbeeld naar het strand gaat en je geen strenge zonnebril op wil zetten. Je hebt deze trend in verschillende modellen, zoals een ronde zonnebril of een oversized vierkant model. Mega leuk te combineren met een van je favoriete festival outfits om de look helemaal af te maken. 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • Streetwear outfits
    01 / Jan / 2024

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    Streetwear outfits

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    Kerstoutfits voor dit jaar!

  • 5x jumpsuit trends voor dit jaar
    13 / Apr / 2023

    Manouk - 01 / Mar / 2024

    5x jumpsuit trends voor dit jaar

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »