• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 10 / Jul / 2023

Trendy zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding.. het blijft voor menig vrouw een echte crime, want ja.. waar vindt je nu leuke en hippe trendy outfits die je normaal ook zou shoppen voor je fashion wardrobe. Wij hebben voor jullie de leukste Esuals items op een rijtje gezet die perfect zijn voor alle mommy's to be onder ons! Lees je mee?

Trendy zwangerschapskleding
BLOGS

Zwangerschapskleding

Zwanger zijn betekent niet dat je je stijl aan de kant moet schuiven. Integendeel, het is tijd om die babybump te omarmen met de meest trendy zwangerschapskleding die er is. Een van de bijzonderste tijden uit je leven wil je natuurlijk wel doorkomen in een leuke hippe outfit inplaats van een saaie oudbollige oversized sweater van je vriend ;). Esuals heeft voor jou de leukste looks op een rijtje gezet van zowel comfy sets tot aan een mooie maxi jurken

Tweedeligpak dames

We beginnen met een lekkere two piece set want, wat is er nu lekkerder als een heerlijk comfortabel maar toch stylish lookje! Heerlijk te combineren met een paar stoere bikerboots of mooie heels als je hem wat meer chic wilt maken, the choice is yours! Wij hebben verschillende comfy sets in de collectie zowel met een broek als met een maxi rok zodat je lekker kunt kiezen over je hem boven onder je babybelly draagt. De sets hebben lekker veel stretch zodat je ze ook na de zwangerschap nog lekker door kunt dragen. Oversized truien zijn natuurlijk altijd een goede optie! Heerlijk warm en toch comfy!

Maxi jurk dames

Jurkjes zijn de beste vriend van elke zwangere vrouw. Van casual tot chic, wij hebben ze allemaal. Maxi-jurken voor die casual weekenduitjes, bodycon jurken voor een avondje uit en losse jurken voor dagelijks gebruik. Laat die buik stralen! Een knitted dress is een heerlijk optie als je voor chic maar toch comfy wilt gaan, maar voor de echte fashionista's hebben we ook prachtige aangesloten jumpsuits of een smock dress voor een lieve look! 

Oversized blouse 

Een oversized blouse is altijd fashionable en ook nog is heerlijk draagbaar. Combineer met een leuke leatherlook legging of flared pants. Style de outfit helemaal af met een bikergilet voor een stoere touch. Wil je hem meer chique maar toch warmer inzetten? Trek er een warme spencer overheen om het effect van een spencerjurk te creëren. 

Off shoulder jurk

De off-shoulder jurk is super chique en kan door de lekkere stretch ook heerlijk comfortabel zijn in je zwangerschap! Een off the shoulder jurk is zowel casual als netjes in te zetten door de combinatie van verschillende items. Wij vinden het leuk om te combineren met een mooie statement oorbel of juist een stoere dames sneaker. Is het buiten nou wat kouder, maar wil je wel je off shoulder jurkje dragen? Kies er dan voor om deze te combineren met een paar lange overknee boots en een stoere bomberjack. 

Stretchy bodysuit

Wil je toch een broek dragen tijdens je zwangerschap, combineer deze dan eenvoudig met een stretchy body. Heerlijk door te dragen ook na je zwangerschap! Wij dragen onze bodysuits ook vaak los, zodat deze altijd heerlijk draagt. Bodysuit dames is een all time musthave voor in je collectie! Dames body's zijn perfect voor zowel een casual outfit naar kantoor of als going out lookje. Wij combineren een seamless body graag met een mooie oversized blazer en een van onze heerlijke stretchy wide leg jeans. Seamless wear is mega populair en wij begrijpen wel waarom! Het draagt heerlijk voor zowel zwanger als niet zwanger en is ook nog eens mega makkelijk te combineren met andere items. 

We hebben nog veel meer leuke lookjes in onze collectie! Kijk heerlijk rond tussen onze dameskleding voor de lekkerste outfits. Van oversized knits tot aan heerlijke comfy two piece sets! Voor vragen kun je ons altijd bereiken via onze contact pagina of onze socials. 

Klaar om je zwangerschap door te brengen in stijl? Neem snel een kijkje door onze collectie trendy zwangerschapskleding en ontdek de perfecte looks voor elke fase van je reis tot mommy to be. Laat die bump stralen, want zwangerschapskleding kan zeker trendy zijn!

@esualsnl Alle preggy proof items NOW ONLINE

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Apr / 2024

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 10 / Jul / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »