• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 01 / Feb / 2023

Schoenen trends voor dit seizoen

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen die kun je nooit genoeg hebben in je kledingkast! In schoenenland is er zoveel keus dat wij hier zijn als je reddende engel en je wegwijs gaan maken in de trends van dit jaar. Lees snel mee en kom alles te weten over alle verschillende booties voor aankomende festivals, feestjes en lekkere shopdagjes in de stad! Ga je voor een een stoere cowboyboots of ben je meer van de comfy sneakers?

Schoenen trends voor dit seizoen
BLOGS

Cowboylaarzen dames

De cowboylaars is helemaal hot dit jaar! De western boots zijn natuurlijk al langer bekend uit het zuidwesten van de USA, dé plek waar deze trend is ontstaan en altijd zal blijven. De boots zijn perfect voor bijvoorbeeld onder je festival outfit. Combineer ze met een stoere denim short en een mooie croptop en je bent helemaal ready to party! Er zijn veel verschillende stijlen bijvoorbeeld met opdruk of met een andere kleur punt bijvoorbeeld. De boots zijn helemaal hot en zullen we voorlopig nog wel voorbij zien komen. 

Bikerboots dames

Een all time favorite van team ES! Bikerboots komen in heel veel verschillende soorten, zoals met gespen of met studs. De perfecte schoen voor onder zowel een cute jurkje als een stoere mom jeans. Zwarte bikerboots passen bijna bij elke outfit en zitten ook nog eens heerlijk dus je houd het zeker een avondje vol op de dansvloer. Combineer ze met bijvoorbeeld een stoere belt bag en je bent helemaal ready to go! Mocht je voor een stapje extra gaan kun je ook kiezen voor een bikerboot met platform zool dan krijg je meteen het wauw effect en pak je ook meteen een paar centimeters extra mee ;) 

Hakken met touwtjes

De strap up heels zijn ook helemaal hot, perfect voor de hete zomeravondjes! Super chic te dragen en perfect om wat meer been te laten zien, waardoor ze optisch ook langer lijken WIN-WIN! Draag ze met een mooi aangesloten jurkje en combineer met een kleine tas in dezelfde kleur en je bent helemaal on fleek!
Lace up heels heb je zowel met een mooie dunne hak, maar bijvoorbeeld ook in een zomerse variant in de vorm van een sandaaltje. Wat we ook terug zien als trend is om de strap heels te knopen rond je straight leg jeans voor een stoer en speels effect.  

Lange laarzen met hak

Een echte comeback uit de jaren 90’ zijn de lange laarzen met hak! En we zien ze dit jaar niet terug met een ouderwetse naaldhak, maar met een classy blokhak. Perfect voor als je een kort shortje of rokje aan wilt, maar je benen liever iets bedekt. Lange laarzen met hak staan niet alleen geweldig onder een rokje maar ook onder bijvoorbeeld een stoer oversized shirt met print! Lange laarzen dames hoef je zeker niet te bewaren voor de winter maar kunnen ook zeker in de zomer worden gecombineerd onder een mooi jurkje.
 

Chelsea boots dames

Chelsea boots zijn weer helemaal hot! Tijdens fashion week zagen we de boots vaak in verschillende vormen weer voorbij komen tussen influencers en op de catwalk. Chelsea boots dames zwart is toch wel een favoriet, want met zwart kun je natuurlijk nooit de plank misslaan. Boots chelsea is een simpele laars maar daardoor juist perfect te stijlen met veel verschillende outfits. Chelsea boots beige is momenteel een echte bestseller in de webshop! Super leuk te combineren met een witte oversized blouse jurk en daarover heen een mooie dames spencer. Je vind ze niet alleen in een enkellaars variant maar ook in een lange versie, perfect voor onder een leuke partydress

Veterboots dames

Een bekende favoriet die we ook dit jaar zeker weer terug zien zijn de klassieke veterboots. Deze kun je ook stijlen onder bijna iedere outfit en zitten ook nog eens heerlijk comfortabel. Stijl ze onder je festival outfit en dans de hele avond comfy. Scoor de bekende zwarte veterboots in ons uitgebreide assortiment. We hebben ook super veel leuke varianten verkrijgbaar zoals, de veterboots met tasje afgeleid van het bekende Italiaanse modemerk. Je hebt de veterboots niet alleen in een enkel model, maar ook een hoge variant die je look super stoer maakt. 

Zwarte pumps

De klassieker onder de hakken zijn toch wel de zwarte pumps. Deze soort hakken zijn met elke outfit te combineren en geven net die chique touch. Kies je voor de klassieke zwarte kleur of ga je juist voor een nude kleur, perfect voor bijvoorbeeld bij wat warmer weer! Wij combineren de pumps graag onder een mooie pantalon, maar als je ze graag iets stoerder draagt ga dan voor een mooie cargo pants. Houd je iets meer van een dichte variant? Kies dan voor een laarsje met hak, super comfortabel en ook lekker warm.

Blokhakken

Vind je hakken super mooi, maar kies je er vaak voor om ze te laten staan vanwege pijn? Ga dan voor een blokhak, door de breedte van de hak is deze heerlijk comfortabel en pak je toch de centimeters mee ;) Je hebt ze in een kitten heel variant, maar natuurlijk ook met hoge hakken. Een blokhak is super te combineren onder een jurkje of juist met een mooie skinny jeans en een croptop voor een stoere look. Kies in de zomer voor blokhakken met een strap en in de koudere dagen voor laarsjes met blokhak. 

Sandalen dames

Sandalen voor dames zijn weer helemaal hot and happening deze zomer! Ga je voor een klassieke variant of toch liever voor een sandaal met bijvoorbeeld een platform zool. De leukste sandalen voor dames vind je in ons uitgebreide assortiment met de meest trendy dames schoenen. Sandalen kun je zowel chique als casual stijlen voor bijvoorbeeld een dagje struinen in de stad of voor heerlijk diner in de avond. Zomerse sandalen in een leuke kleur maken je outfit helemaal af! 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • Streetwear outfits
    01 / Jan / 2024

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    Streetwear outfits

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

  • 5x jumpsuit trends voor dit jaar
    13 / Apr / 2023

    Manouk - 01 / Feb / 2023

    5x jumpsuit trends voor dit jaar

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »