• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 15 / Apr / 2023

Kerstoutfits voor dit jaar!

Het is weer zover babes, festive season is here! En dát betekent uitpakken en dat doe je met onze party collectie met de mooiste sparkly items en velvet dresses. Wij bij Esuals zijn helemaal in love met glitters en pailletten, want wat is er nou leuker dan fleeky de feestdagen door te brengen. De allermooiste glitter items hebben wij voor jullie geselecteerd.<br />
Lees snel onze blog en raak geïnspireerd met de leukste kerstoutfits.

Kerstoutfits voor dit jaar!
BLOGS

Croptop glitter

Een van onze all time bestsellers is de croptop glitter! Perfect te combineren met bijvoorbeeld een velvet flared pants. Vind je een croptop nou net iets te spannend? Kies dan een glitter top lange mouw! Perfect voor een etentje of een avondje uit en ook nog eens heerlijk warm. Een andere goede optie is de pailletten top, extra feestelijk door de grove structuur van de pailletten. Glitter top dames is perfect om de show mee te stelen, combineer met een mooie high waist pantalon voor een classy look.

Pailletten jurk

De party dress is natuurlijk de perfecte kerstoutfit dames en bij een party dress denken we al snel aan een pailletten jurk. Gelukkig zijn er ook nog veel andere soorten opties en stijlen voor het perfecte kerst outfitje. Kerstkleding dames hoeft zeker niet enkel alleen met glitters en pailletten te zijn, maar ook stoffen zoals satijn en velvet zien we steeds vaker terug komen. Kerstjurkjes met pailletten zijn super te combineren met een mooie dames pump of hakken met touwtjes. De perfecte kerstoutfit is natuurlijk voor iedereen verschillend! Of je nu houd van een mooie glitter jurk of een stoere jeans met een classy top, de keuze is all yours!

Satin dress

Satijn, de stof die al meteen chique uitstraalt! Door de glimmende textuur perfect materiaal voor een party look. De satin dress is toch wel iedere jaar weer een bestseller, makkelijk te combineren en direct heel feestelijk. Ben je niet zo van de jurkjes? Kies dan voor een mooie satin top gecombineerd met een mooie leatherlook skort. De kleuren die we dit jaar naast zwart en beige vaak terug zien, zijn de petrol tonen en olive green. Super leuk om deze kerst eens te gaan voor een mooie kleur, zo steel jij de show aan het kerstdiner! 

Doorzichtige hakken

De trend die we ook dit jaar weer terug zien komen zijn de clear heels! Perfect voor onder iedere outfit te stylen. Wat ook een fijn voordeel is dat door de doorzichtige bandjes je benen lekker lang lijken! Vind je de clear heels niet helemaal in je straatje passen? Ga dan voor de zwarte pumps, met deze klassieker kun je nooit de plank misslaan en kun je nog vele jaren door dragen. Een andere optie zijn de overknee heels, super mooi te stijlen onder een mooi kerstjurkje en ook nog eens lekker warm aan de benen! Een mooie hak kan iedere outfit perfect af stylen! 

Clutch tas

Bij elke outfit hoort natuurlijk ook een mooie tas! Een classy all time favourite is natuurlijk de clutch tas, perfect te combineren met een mooie glitter jumpsuit of een mooie chique pantalon! Onze clutch tassen worden geleverd met een hengsel waardoor je hem ook crossbody kunt dragen, super handig! Wil je een stoerdere look creëren, kies dan voor een mooie metallic fanny pack! 

Oversized coltruien

Kerst is ook de tijd van gezelligheid en wat past daar beter bij dan een warme, knusse trui? Kies voor oversized of met een leuk kerstmotief. Draag het over een mini pailletten rok of met je favoriete metallic jeans voor een casual, maar toch festive look. Wij combineren onze oversized truien ook graag met een mooie pantalon en een van onze statement oorbellen. 

Glitter two piece

Waarom voor één glitteritem gaan als je er twee kunt dragen? Een glitter two piece set is super trendy en geeft je de vrijheid om te mixen en matchen. Een glitter top met een bijpassende rok of broek zorgt voor een coherente, maar speelse look. Plus, je kunt de stukken ook afzonderlijk dragen voor een meer casual lookje.

Pailletten rok

Een pailletten rok is een veelzijdig stuk dat je keer op keer kunt dragen. Combineer het met een zachte trui voor een contrast tussen cosy en chic, of ga voor een zijden blouse voor een meer sophisticated look. Hoe je het ook stijlt, je bent gegarandeerd de ster van de avond.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze nieuwste kerstkleding? Check dan snel onze webshop en shop jouw party favo’s nu bij Esuals! Limited stock girls dus wees er snel bij want op = op! Je kunt de hele collectie hier bekijken.  

Hope to see you soon! 

Liefs,

Team Es.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • Streetwear outfits
    01 / Jan / 2024

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    Streetwear outfits

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

  • 5x jumpsuit trends voor dit jaar
    13 / Apr / 2023

    Manouk - 15 / Apr / 2023

    5x jumpsuit trends voor dit jaar

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »