• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 31 / Jan / 2023

7 x de beste jeans trends!

Je kan er niet meer omheen, jeans is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Denim jeans is een all time musthave in de modewereld. Hoogstwaarschijnlijk heb je er eentje in je persoonlijke collectie. Van skinny jeans to aan de mom jeans alle soorten komen terug in de mode. Wil jij op de hoogte zijn van de jeans trends van 2023 lees dan snel verder en wie weet vind jij jouw favoriet!

7 x de beste jeans trends!
BLOGS

De verschillende modellen jeans zijn de laatste jaren mega uitgebreid met heel veel soorten. Van de jeans met split tot aan de wide leg denim. De keuze is mega groot en daardoor een stuk lastiger om jouw perfecte jeans te scoren. In deze jeans guide neem ik je mee in de trends van dit jaar op het gebied van denim.

Jeans met split

De broek met split is de laatste jaren een favoriet onder alle grote fashion influencers. In 2023 is het model nog zeker een trend die je niet moet missen. Ze zijn er in verschillende soorten een skinny split jeans of een petitie split jeans voor de kleinere dames onder ons (yes!) Te combineren met mooie boots zodat de split goed zichtbaar is! Je hebt ze zowel met een side split of een front split, 2 broeken met split maar beide een heel ander effect. Split jeans zijn al jaren een echte bestseller bij Esuals en zien we ook dit jaar weer terug komen. Wil je een stoere split jeans nou net iets meer chic maken? Combineer dan met een mooie hak en een cut out bodysuit en je hebt de perfecte avondlook.

Mom jeans

De bekende mom jeans is de optie als je een mooie jeans wilt dragen met een loose-fit zodat deze nog heerlijk comfy is. Er zijn ook bij de mom fits verschillende modelletjes waaronder de populairste mom jeans high waist, deze jeans zit heerlijk en kleed ook nog is af win-win! Denim hoeft dus niet altijd oncomfortabel te zijn als je maar een goede jeans fit kiest. Dat betekent dat je je basic zwarte jurkjes in de kast kunt laten liggen en een stoere look met een denim jeans kunt rocken! Mom jeans zijn perfect om te combineren met een mooie sneaker of juist een stoere boot, omdat de broek net iets hoger valt komen je schoenen super uit. Mom fit jeans zien we ook elk jaar weer terug in de fashionwereld, dus het is ook nog eens een duurzame optie. 

Wide leg jeans

De old-school broek met wijde pijp is zeker niet ouderwets dit jaar! Met de wide leg ook wel bootcut jeans genoemd heb je prachtig item dat met veel verschillende tops is te combineren van stoer tot chic, you name it! Wil je liever voor die stoere vibe gaan? Kies dan voor de wijde broek met gaten perfect met een stoer rock shirt bijvoorbeeld. Een wide leg jeans is afgeleid van de flared jeans, het verschil zit in de bovenzijde van de benen bij een wide leg lopen de broekspijpen vanaf de taille wijd naar beneden en bij een flared jeans is dit pas vanaf de knieën. Wijde broeken zijn perfect voor een nonchalante maar stijlvolle look. Wijde denim broeken zijn er in zowel mid- als high waisted modellen te verkrijgen. 

Straight leg jeans

De straight jeans is een prachtige spijkerbroek die net is meer oversized is als een basic skinny jeans. Het leuke aan de straight leg jeans is dat deze ook met heel veel is te combineren zoals een mooie blouse om hem bijvoorbeeld naar je work meeting te dragen, maar mocht je hem speelser willen inzetten kies dan om hem te combineren met een mooie kanten body en een blazer (of steel je boyfriend’s blazer ;) De straight leg jeans is te verkrijgen in verschillende modellen, zoals bijvoorbeeld een destroyed look of in een kleur! 

Low rise jeans

De low rise jeans is weer helemaal terug van weggeweest! In de jaren 2000 was dit echt een favoriet onder alle bekende sterren. Van Beyonce tot Britney ze waren helemaal hot, perfect gestyled met een korte corset top! Maar wat is een low rise jeans nou echt? Nou eigenlijk geeft de naam het al aan, het model van de broek heeft een lage waist en valt dus onder je navel. Fashion influencers dragen de lage broek vaak met een sportieve croptop en een oversized jasje.

Flared jeans

Een heerlijk basis model is de flared jeans, we kennen natuurlijk allemaal de ‘normale’ flared broeken voor dames maar het denim model is de nieuwe trend van het moment. Flared jeans zwart is het model en kleurtje waarmee je natuurlijk nooit de plank kan misslaan. Houd je wel van een uitdaging ga dan voor de witte flared jeans perfect voor deze zomer! De meeste flared broekjes hebben een heerlijke stretch denim stof waardoor deze totaal niet oncomfortabel dragen en je er toch helemaal fleeky uitziet.

Jeans met print

De printed jeans is helemaal on trend en een van onze favorieten. Jeans met print maakt je outfit helemaal af en maakt hem ook meteen een stuk speelser! Er zijn mega veel verschillende jeans met allerlei soorten prints. Van hartjes print tot aan vlammen je ziet ze nu allemaal voorbij komen. In de jeans zelf komen alle modellen ook voorbij zoals de bovengenoemde straight leg denim, de high waist mom jeans en natuurlijk de musthave skinny jeans.

Cargo jeans

Onze nieuwste favoriet is toch wel de cargo jeans girls. De welbekende cargobroek is een echte hit op het moment en is er nu ook in een jeans variant, super tof! De cargo jeans is kenmerkend door de grote cargo zakken op de zijkanten en het wide leg model. Cargo jeans is nu een echte trend vooral onder alle modeinfluencers, zij stijlen de broek vaak met een mooie trendy croptop. Je shopt bij Esuals alle cargobroeken online met snelle levering en eenvoudig retourproces, zodat jij kan shinen in je nieuwe outfit.

 

@esualsnl Onze beste TALL jeans everrr!! Ben jij opzoek naar de perfecte jeans? Wij hebben voor jullie de bestselling TALL jeans op een rijtje gezet!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Apr / 2024

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 31 / Jan / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »