• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 05 / Feb / 2023

5x zomerkleren trends

De zomer is weer in aantocht en wat hebben wij er zin in! In onze nieuwste blog lees je over de top 6 trendy zomer kleding voor dames, want laten we eerlijk zijn deze zomer willen natuurlijk allemaal helemaal on fleek zijn. Ga je opzoek naar een heerlijk luchtig zomertopje of juist voor de perfecte t'shirt dames je vind ze in alle kleuren en maten in ons assortiment. Lees mee over de leukste items en be summer ready!

5x zomerkleren trends
BLOGS

off-shoulder jurk

De off shoulder dresses zijn een van de klassieke zomeritems en nooit mis voor in je persoonlijke collectie. Ieder jaar maken ze hun comeback, door de prachtige blote schouderlijn wordt het automatisch chique en stijlvol. Ben je meer van de stoere look? Combineer dan je mooiste mom fit jeans met een top off shoulder and you’re good to go. Off shoulder jurk zwart of off shoulder jurk wit de keuze is helemaal aan jou girl! Zomerjurken trends 2023 zijn toch zeker de off shoulder jurken in een kort model met verschillende details, zoals ruffles of een leuke print. Off shoulder jurkjes zijn de perfecte optie in de zomer om zowel chique als casual te dragen. 

Crop tops 

Cropped tops zijn perfect voor de zomer! Heerlijk luchtig en super leuk te stylen met bijvoorbeeld een mooie flower skirt of een flared broek. Je ziet ze weer helemaal terug in de mode komen, in de jaren 00’ was dit al een echte trend en maakt weer helemaal een comeback! Zowel stoer als chique in te zetten. Van zwarte crop top tot aan witte crop tops ze zijn weer helemaal hot dit seizoen en een echte musthave voor je garderobe. Heb je een leuk feestje? Ga dan voor de glitter tops die zijn er ook in een heerlijke cropped variant in zowel kort als lange mouw, perfect voor ieder seizoen. Of ga voor de gestreepte top dit is een echte klassieker en raakt nooit uit de mode! Een super trendy croptop op dit moment is de witte ruffle croptop van een mooie zomerse stof. 

Two piece set

Co ord set dames is een super fijne optie in dit heerlijke zomer weer! Een lekker makkelijk outfitje perfect voor bijvoorbeeld een hete dag of voor over je bikini. Ze zijn er in veel verschillende soorten van heerlijke broderie stof tot aan katoenen stof. Perfect voor de warmere dagen, door de heerlijk luchtig stof. Super makkelijk te stylen doormiddel van stoere bikerboots of teenslippers. Set kleding is altijd een fijne optie zodat je snel stylish bent zonder daar al te veel over na hoeft te denken, win-win! 

Flared broek dames

Deze zomer is hij weer helemaal hot, de welbekende flair broek. Perfect te combineren met bijvoorbeeld een mooi dames t’shirt of voor een heet festival dagje heel tof met een bikini top! De flared pantalon is een goede optie als werkoutfitje samen met een broderie blouse ben je good to go! Van glitter flared broek tot flared broek met split ze maken iedere outfit helemaal af. Flair broek spijker is ook weer helemaal terug van weggeweest en perfect voor de wat koelere zomeravondjes. 

maxi dresses

Denk je aan de zomer? Dan denken wij aan lange zomerjurkjes! Heerlijk luchtig en zwierig maar toch stylish. Ga je voor een lange jurk met split of toch maxi jurk lange mouw? Ze zijn beide heerlijk te dragen in de zomer! Een leuke sneaker of cowboyboots maken je look helemaal af! En voor alle kleinere babes, ontwijk de maxi dress ook zeker niet waarom hoor ik je denken? Lange jurken maken je optisch langer! Zomerjurk lang vind je makkelijk online bij Esuals met ook nog is mega snelle levering heb jij je nieuwe aanwinst in no-time in huis!

Cocktail jurk

Bij de zomer denken we toch vaak aan die heerlijke zomeravonden langs het water of juist een gezellige borrel met vrienden in de stad. Voor deze momenten is een cocktailjurk de perfecte keuze om helemaal stylish voor de dag te komen. Een cocktailjurk heb je in veel verschillende modellen en stijlen, het belangrijkste is dat het een korte jurk is met een chique touch. Je hebt bijvoorbeeld in de zomer vaak een witte cocktailjurk, maar een zwarte cocktailjurk is een favoriet voor op het langere termijn. Combineer dit perfecte zomerjurkje met een mooie hak of een stoere sneaker om een casual lookje te creëren. 

Blouse jurk 

Een blouse jurk zal nooit uit de mode raken! We zien hem elk jaar terug komen in de modewereld en wij hebben hem altijd in onze collectie. Combineer witte blouses met een mooie bikerboot en een stoere bikershort! Je kunt ook gaan voor een trendy split jeans met een mooie blokhak om de outfit juist wat chiquer in te zetten voor in de avonduren. We hebben ook hele mooie riemen in onze collectie, een taille riem zou bijvoorbeeld perfect zijn om de blouse jurk meer te tailleren. 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • Streetwear outfits
    01 / Jan / 2024

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Streetwear outfits

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

  • 5x jumpsuit trends voor dit jaar
    13 / Apr / 2023

    Manouk - 05 / Feb / 2023

    5x jumpsuit trends voor dit jaar

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »