• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 13 / Apr / 2023

5x jumpsuit trends voor dit jaar

Een van onze favoriete items deze zomer is toch wel de jumpsuit! Heerlijk makkelijk, want je hoeft enkel alleen een stij te vinden die bij je past en je hebt je hele outfit al klaar. Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van jumpsuits en benieuwd welke jumpsuit bij jou figuur past? Lees dan snel verder en ontdek de leukste inspiratie.

5x jumpsuit trends voor dit jaar
BLOGS

Overall dames

Laten we beginnen bij de eerste stap richting een jumpsuit namelijk een overall! Ik denk dat we deze allemaal wel kennen als de bekende tuinbroek. De overall dames maakt dit jaar weer een nieuwe comeback in verschillende varianten, zoals de parachute overall met parachute model aan de onderzijde of de wat bekendere variant met de recht uitlopende pijpen. Wij vinden de overall dames super om speels te combineren voor een fashionable maar toch casual look. 

Denim jumpsuit

Een van onze favorieten zijn toch wel de denim jumpsuits! Denim is een super veelzijdig materiaal en daarom perfect voor een jumpsuit. Het is duurzaam en gaat lang mee, en bovendien ziet denim er ook nog eens heel stoer en edgy uit. Een denim jumpsuit geeft je meteen een coole en casual uitstraling. Denim jumpsuits zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een jumpsuit met korte mouwen en een korte broek voor een zomerse look, of juist voor een lange jumpsuit met lange mouwen voor de wat koelere dagen. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren denim om uit te kiezen, van lichtblauw tot donkerblauw.

  

Jumpsuit bruiloft

Als je een jumpsuit draagt naar een bruiloft, wil je er natuurlijk wel chique uitzien. Kies daarom voor een jumpsuit van een luxe materiaal, zoals zijde of satijn. Wij gaan vaak voor een jumpsuit in een lichte kleur, zoals lichtroze of lila, voor een elegante uitstraling. En vergeet niet om het te combineren met mooie trendyaccessoires, zoals een paar hoge hakken en een clutch. Een feestelijke jumpsuit is een super stijlvol alternatief voor een jurk op een bruiloft. Wees voorzichtig met prints en zorg ervoor dat het comfortabel is om te dragen. Met een paar mooie accessoires en de juiste stijvolle hakken, ben je klaar voor een chique bruiloft!

Glitter jumpsuit

Ben je op zoek naar een feestelijke outfit voor een speciale gelegenheid? Overweeg dan eens een glitter jumpsuit! Jumpsuits glitter zijn super trendy en perfect om te stralen bijvoorbeeld op een feestje. Een jumpsuit moet natuurlijk goed passen om er op zijn best uit te zien. Daarom is het belangrijk dat je de juiste maat kiest en ook kijkt naar de pasvorm. Als je een slankere figuur hebt, kun je het beste gaan voor een aansluitende jumpsuit, zoals een sexy catsuit. Als je wat voller bent, kies dan voor een wide leg jumpsuit met een lossere pasvorm. Een glitter jumpsuit is op zichzelf al een statement outfit, dus het is belangrijk om je accessoires subtiel te houden. Kies voor een paar trendy oorbellen en een kleine crossbody tas. Ga voor zwarte of nude hakken om de look helemaal af te maken! 

Jumpsuits zomer

Een zomer jumpsuit is een must-have voor de warme zomerdagen. Ga voor kleurrijke jumpsuits en zorg voor comfort door te kiezen voor lichte en ademende stoffen zodat je heerlijk de warme dag doorkomt. Een van onze favorieten zijn de korte jumpsuits ook wel playsuits genoemd! Door het korte model perfect voor de zomer. Ga voor een variant met bloemenprint en steel de show! Wij combineren een zomerse jumpsuit graag met een mooie sneaker of sandaal. Wil je hem nu chiquer inzetten? Ga dan voor een mooie sleehak of een trendy blokhak en style je outfit chique af.  

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Feb / 2024

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 13 / Apr / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »