• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 11 / Apr / 2023

5 x De leukste rokjes trends

Rokjes zijn altijd een goede optie voor elke look! Elk jaar zien we rokjes terug komen in verschillende stijlen, zoals een denim skirt of juist een broekrokje. Soms zie je door de bomen het bos niet meer tussen alle soorten items. Wij bij Esuals helpen je daar graag een handje bij! In deze blog lees je de laatste trends op het gebied van rokjes en vind je de perfecte stijl die bij je past.

5 x De leukste rokjes trends
BLOGS

Rokjes dames

Een rokje is altijd een goede keuze voor een girly outfit, maar wist je dat je de leukste rokjes ook stoer kunt inzetten. In deze blog nemen je mee door het spinnenweb tussen alle modetrends die dit seizoen hot zijn! Van de leukste skater skirts tot aan een nieuwe trend: de broekrokjes. Er is zoveel aanbod dat de keuze soms lastig kan zijn, daarom hebben we in deze blog alle trendjes even op een rijtje gezet zodat je we je kunnen inspireren.  

Broekrokje

Een nieuwe trend die we de laatste jaren steeds vaker terug zien zijn de skorts, ook wel broekrokjes genoemd. Dit is een shortje dat aan de voorzijde op een rokje lijkt, maar dus eigenlijk een broekje is waardoor je de comfortabelheid hebt van een short maar de chique look van een rokje. Een skort is bijvoorbeeld perfect voor een festival met een mooie crop top en je bent helemaal ready! Scoor nu jouw skort dames en ben helemaal ready for the summer! Je hebt broekrokjes in mega veel verschillende soorten en stijlen, zoals bijvoorbeeld een leren skort of een denim skort. 

a lijn rokjes

Een van onze favoriete stijl rokjes zijn de a lijn rokjes. Door het klokkende model super vrouwelijk en ook nog eens mega goed te combineren met bijna alle tops! Rokjes zijn altijd on trend en zullen we nog vele jaren als basis item zien. Een trend die we in 2023 vaak voorbij zien komen zijn de denim rokjes met strass steentjes, perfect voor je festival lookje! Ben je meer van een klassiekere variant? Ga dan voor een zwart rokje, het perfecte basic item die je nodig hebt in je garderobe om een mooie stijlvolle outfit mee te bouwen. 

Korte rokjes

Bij een rokje denken we vaak aan de meest verkochte variant namelijk korte rokjes, echter zijn er natuurlijk veel meer varianten zoals de midi skirts of juist maxi skirts! Vaak krijgen we als vraag wat te dragen op een rok? Hierop zijn eigenlijk veel antwoorden mogelijk, want een rokje is een veelzijdig fashion item. Combineer je favoriete rok met bijvoorbeeld een mooie witte blouse of in de zomer juist met een croptop voor een luchtige look. Wil je toch gaan voor een klassiekere look? Kies dan voor een de maxi rok een perfecte oplossing voor een nette look en ook nog eens super vlot door de verschillende stijlen en soorten die er op de markt zijn. 

Spijkerrok

Een bekende stijl zijn de spijkerrokjes! Al mega hip in de jaren 00' maar ook dit jaar weer helemaal back on trend. Ze zijn er in zowel de korte varianten als de lange! Een lange spijkerrok is weer helemaal hot en wij begrijpen wel waarom, door het aangesloten model accentueert het je figuur mega mooi en komt deze er perfect in uit. Ga voor een lange rok met split voor een sophisticated look, combineer met een mooie hak of juist een sneaker om de look wat meer casual in te zetten. We hebben in de collectie ook een aantal overslag spijkerrokjes! Super leuk te combineren met een croptop of juist een oversized t-shirt.

Leren rokjes

Het leatherlook rokje is toch wel een van onze favorieten! Perfect te combineren met een mooie body voor een avondje uit. Als wij de vraag welke rok maakt slank? Moeten beantwoorden zeggen wij toch zeker wel het een strakke rok met hoge taille dit kan zowel in een leren variant zijn als een denim variant. Door de hoge taille accentueert het je taille en verbloemt het eventuele imperfecties. Een leren rokje is zeker niet alleen te dragen voor een avondje uit, maar ook zeker wat netter met bijvoorbeeld een witte blouse. Voor welke stijl je ook gaat, kies er eentje die bij je past! 

Lange rok dames

Een andere favoriet van ons is de maxi-rok. Dit is een prachtige keuze als je op zoek bent naar een elegante look die perfect is voor een avondje uit. Het is een lange rok die je benen bedekt en tegelijkertijd een statement maakt. Een maxi-rok is perfect om te combineren met een blouse, een crop top of een T-shirt voor een casual maar toch chique look. Wil je toch een iets meer sexy variant, ga dan voor de midi rok. Dit is een veelzijdige rok die overal bij past. Het is geschikt voor een casual dagje uit, maar ook voor een chique gelegenheid. Combineer het met een blouse en trendy pumps voor een elegante look of met een T-shirt en sneakers voor een casual look.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Feb / 2024

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 11 / Apr / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »