• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
 • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
 • Eenvoudig retourneren met Returnista

9,6Feedback Company

Lisa Charlotte Vos - 05 / Mar / 2021

Welcome spring colors!

Welcome spring colors!
Blogs

Time for spring!

Het voorjaar ligt om de hoek en ik kan niet wachten! Ik denk dat vele met mij het koude en grijze weer beu zijn. Niet alleen ik, maar ook mijn kledingkast is toe aan het heerlijke voorjaar. Ik heb ondertussen al mijn loungewear wel afgedragen en ben toe aan fijne frisse lookjes.

Door de vervelende corona tijd hebben we het afgelopen jaar veel in onze comfy pakken geleefd. Het positieve hieraan is, dat we die fijne comfy pasvormen lekker meenemen naar het voorjaar en de zomer. We maken de lookjes compleet met felle kleuren en leuke prints!

Bubbelgum-roze

Ja die grote roze kauwgom waar je gewoon pijn aan je kaken van krijgt. Ik denk dat iedereen nu wel weet waar ik het over heb. Die was vroeger echt mijn favoriet, oké…. misschien nog steeds wel haha! Die roze kleur gaan we dit voorjaar en in de zomer van 2021 heel veel zien. Dus ik raad je zeker aan om al vast wat roze items bij elkaar te verzamelen.

Time oversized items

Nu we toch allemaal gewend zijn aan onze huispakken heb ik goed nieuws! We nemen onze oversized kleding lekker mee dit jaar. Heerlijke wijde blouse dresses of een oversized blazer.
Zo ben je toch gekleed en heb je altijd een comfortabele outfit. Kleding mag dit jaar wel wat wijder vallen, dus het is niet raar om jouw favoriete blouse gewoon een maatje groter te kopen.
Oversized items zijn echt een pre!

Wide leg jeans & mom jeans

De wide leg jeans die helemaal hip was in de jaren 90 is terug. Daar ben ik super blij mee, ik zal je uitleggen waarom; de broeken zitten heerlijk door de wijde pasvorm. Ik raad je aan om er een aangesloten top op te dragen. Ja babes, dan zal jouw prachtige figuur er op zijn best uitkomen.
I’m in love!

Monochrome outfits

Yes! Ik heb jullie al eerder uitgelegd wat een monochrome outfit is. Voor de meiden die net pas instappen in mijn blog zal ik het nog even uitleggen. Een monochrome outfit is een outfit die uit een en dezelfde kleur bestaat. Hiermee kan je echt superleuke lookjes creëren. Het geeft je niet alleen een leuke uitstraling, ook maken monochrome outfits je wat langer. Dus al helemaal voor de meiden die wat kleiner zijn is dit helemaal een WIN WIN!

Ik ben meer dan ready voor het voorjaar en de zomer van 2021, ik hoop jullie ook!

The sun is shining and so are you babe!

 

Liefs,

Lisa Charlotte

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

 • Black is my happy color!
  18 / Mar / 2021

  Lisa Charlotte Vos - 05 / Mar / 2021

  Black is my happy color!

 • Welcome spring colors!
  05 / Mar / 2021

  Lisa Charlotte Vos - 05 / Mar / 2021

  Welcome spring colors!

 • BOOTS TRENDS: We are on a boots vibe!
  04 / Mar / 2021

  Lisa Charlotte Vos - 05 / Mar / 2021

  BOOTS TRENDS: We are on a boots vibe!

 • Jewellery guide: pick your earcandy!
  22 / Feb / 2021

  Lisa Charlotte Vos - 05 / Mar / 2021

  Jewellery guide: pick your earcandy!

 • Jeans guide: Hoe kies je de perfecte skinny jeans!
  11 / Feb / 2021

  Lisa Charlotte Vos - 05 / Mar / 2021

  Jeans guide: Hoe kies je de perfecte skinny jeans!

 • Trend: Wat zijn dé kleuren van 2021?
  11 / Feb / 2021

  Lisa Charlotte Vos - 05 / Mar / 2021

  Trend: Wat zijn dé kleuren van 2021?

 • Jeans guide: Hoe combineer je de mom jeans?
  11 / Feb / 2020

  Lisa Charlotte Vos - 05 / Mar / 2021

  Jeans guide: Hoe combineer je de mom jeans?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »