• Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • €3,99 verzendkosten en gratis vanaf €100,-
  • Eenvoudig retourneren met Returnista

9.02142 reviews

Manouk - 28 / Oct / 2023

Dé herfst trends van dit jaar

Koelere temperaturen en regenachtige dagen horen natuurlijk bij het nieuwe herfstseizoen dat is aangebroken. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe trends op het gebied van fashion. Wij nemen je mee in de leukste trends voor dit najaar. Lees lekker met ons mee en laat je inspireren voor jou najaarsgarderobe. Hieronder hebben wij de leukste trends voor je op een rij gezet, die jij als echte fashionista natuurlijk in je collectie moet hebben.

Dé herfst trends van dit jaar
BLOGS

Als we aan herfstmode anno 2023 denken, denken we vaak aan neutrale aarde tinten, zoals beige, taupe, bruin en zwart. Deze najaarskleuren zien we elk jaar terug komen als basis, maar dit jaar zien we ook dat dit vaak wordt gecombineerd met een pop of color. Dit kun je terug laten komen doormiddel van een gekleurde crossbody tas of juist met een blazer in een opvallende kleur op deze manier wordt je outfit net wat leuker! Hieronder hebben wij de leukste trends voor je op een rij gezet, die jij als echte fashionista natuurlijk in je collectie moet hebben.

Cargo pants

Een lookje die menig man al jaren rockt, maar ook wij vrouwen kunnen deze stijl natuurlijk rocken! Bij een cargo pants denken we vaak aan de bekende werkbroek of de non-charmante wandelbroek met veel zakken. Deze trend komt daaruit voort gemixt met andere trends vanuit dit voorjaar. Cargo broeken hebben tegenwoordig een straight leg model en sluiten verder mooi aan waardoor het ook nog eens prachtig is voor je figuur. Je kunt de cargo trend combineren met een mooie cropped top of als je helemaal voor de ultieme look wilt gaan ook een cargo top voor een mega stoer outfitje. Je hebt verschillende soorten broeken met cargo, zoals de cargo jeans in een mooie denim look. 

Two piece set

Vaak zien we co-ord sets vaak terug komen in de zomer, maar ook deze herfst zien we de bekende tweedelige sets hun comeback maken. De bekende pied de poule print is weer helemaal hot en zien we ook terug als set. Perfect voor een dag naar kantoor zijn de terugkerende dameskostuums. Een mooie pantalon met een bijpassende blazer zijn de perfecte opties voor een mooie strakke look. 

Bodywarmers

Een echte comfy trend die wij natuurlijk niet willen overslaan. Deze heerlijke bodywarmer trend ook wel gilet genoemd zijn perfect voor het tussenseizoen. Heerlijk in een teddy variant bijvoorbeeld perfect te combineren met een oversized sweater en je bent good to go! Ben jou meer van de stoerdere looks? Ga dan voor een mooie leren gilet dames voor een echt statement item. Heerlijk comfy en toch stylish zijn de items waar wij van houden. Met deze trend trotseer je het koude weer en ben je helemaal on fleek. 

Oversized blazer 

Een all time favorite is toch wel de oversized blazer! Deze trend zien we al het hele jaar door. Nu in het herfst zien we de basis kleuren zoals, beige en zwart natuurlijk terugkomen maar ook steeds vaker een pop of color zoals, groen of roze. Ze zijn er in veel verschillende materialen, de trend die het meeste opvalt is toch wel de lak blazer. Deze is perfect te combineren met een mooie basic body en een mom jeans. 

Biking boots

Een trend die ook jaarlijks terugkeert in verschillende soorten. Van platform boots tot aan de bekende veterboots. De cowboylaarsjes zijn ook weer helemaal hot en terug van weggeweest. Get your total western look on en kies om je outfit helemaal af te maken met bijvoorbeeld een stoer leren biker jacket dames. Super leuk draagbaar onder een co-ord set of juist een stoere jeans. Bikerboots dames zijn de perfecte optie voor een feestje maar ook als je een dagje gaat shoppen! 

Cardigan dames

Een trend die we al van mijlenver zien aankomen is de cardigan! Eigenlijk is deze trend nooit heel lang weg, want het blijft een winner! In onze collectie vind je dan ook vele soorten long cardigans, cardigan sweaters  en nog veel meer waarmee je eindeloos kunt combineren. Naast cardigans zijn er ook nog veel meer soorten knits en truien bijvoorbeeld de trui met rits dames is een echte klassieker onder de truien en sweaters. Bij het koude weer denken we vaak aan heerlijk warme knits, maar wat denk je bijvoorbeeld van een lekker wollen vest dames? Heerlijk warm en perfect voor dit najaarseizoen. Mooie truien dames vind je natuurlijk bij Esuals in ons uitgebreide assortiment dames sweaters en knits. Een knitted cardigan kun je ook nog eens leuk combineren met een lekkere zachte, flared pants en als je in business babe modus bent draag je je cardigan met een mooie wideleg jeans of een pantalon!

Bomber jackets

OMG! Meiden, onze favoriete herfst item van dit seizoen. Bomber jacks zijn helemaal hot en wij snappen wel waarom, super fijn om ergens overheen te gooien en ook nog eens heerlijk warm. We zien ze vooral terugkomen in mooie bruin tinten maar ook in het legergroen. Combineer met een mooie straight leg jeans voor de perfecte look. Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van denim jeans? Lees dan ook zeker onze jeans trends blog. Bomberjacks zijn het perfecte tussenjasje voor nu, wij vinden het ook super leuk te stijlen op een mooie denim skort

Denim jacket

Een denim jack zien er bijna elk seizoen weer terug komen als modetrend! Ga je voor een oversized spijkerjasje of voor een stoer cropped model met ceintuur? De keuze is helemaal aan jou en wat er bij je outfit past. Wij vinden het leuk om bijvoorbeeld een kort spijkerjasje te dragen met een stoere cargo jeans en een basic cropped top. Wil je nou helemaal gaan voor een stoere look raden wij je aan het te combineren met een stoere bikerboots. Denim jacks zijn helemaal perfect voor dit najaar! 

@esualsnl WE’RE LIVE!!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recent bekeken

Het laatste nieuws op ons blog

  • 5 x Bruiloft outfit trends
    01 / Apr / 2024

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    5 x Bruiloft outfit trends

  • Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!
    01 / Mar / 2024

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    Trendy zonnebrillen dames voor dit jaar!

  • Trendy bikini’s en badpakken
    15 / Feb / 2024

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    Trendy bikini’s en badpakken

  • Trendy sieraden voor dit seizoen
    10 / Jan / 2024

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    Trendy sieraden voor dit seizoen

  • 6 x party outfit trends
    30 / Dec / 2023

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    6 x party outfit trends

  • 5 x Loungewear trends
    01 / Dec / 2023

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    5 x Loungewear trends

  • Dé herfst trends van dit jaar
    28 / Oct / 2023

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    Dé herfst trends van dit jaar

  • Streetwear outfits
    04 / Oct / 2023

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    Streetwear outfits

  • Trendy zwangerschapskleding
    10 / Jul / 2023

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    Trendy zwangerschapskleding

  • Kerstoutfits voor dit jaar!
    15 / Apr / 2023

    Manouk - 28 / Oct / 2023

    Kerstoutfits voor dit jaar!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »