• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Icelus Clothing

Merken

Icelus Clothing

Clothing for dream chasers

In 2015 hebben wij (Fabrice de Jonge en Jurre Hijman) het bedrijf Icelus Clothing opgericht. Tijdens onze studie bedrijfskunde, realiseerde we ons dat het moeilijk was om street wear van hoge kwaliteit te krijgen voor een redelijke prijs. We besloten om de uitdaging aan te gaan en werk te maken van onze dromen, dit resulteerde in Icelus Clothing.

‘Those who chase their dreams will make the difference’

De naam Icelus komt uit de Griekse mythodologie, waar Icelus de God voor de realistische dromen is. Dit geeft precies aan waar wij als merk voor staan: Dromen, Durven en Doen.
We hebben werk gemaakt van onze dromen en de stap gewaagd om mensen een trendy street wear merk te bieden en de laatste modetrends bij de consument te brengen. We gaan hierbij uit van populaire kenmerken in de mode en combineren dat op onze eigen manier waardoor het een eigen identiteit krijgt.

Door te kiezen voor kwaliteit, modern design en vakmanschap in milieu- en mensvriendelijke fabrieken zal onze klant een ongeëvenaard gevoel van kwailteit, comfort en luxe ervaren bij het dragen van onze items. 
Altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en originele ontwerpen, en dat voor betaalbare prijzen. Wij van Icelus Clothing willen dat iedereen in staat is om high-quality fashion te ervaren. Bovenal willen we graag dat onze klanten de items met trots dragen en ambassadeurs worden van zij die hun dromen najagen!www.icelusclothing.nl